Om os

OM OS

Modefika er meget mere end en e-handelsvirksomhed. Vi går meget op i vores kunders liv og tilbyder totalløsninger, der gør vores livet nemmere, sundere og frem for alt sjovere.

Vores produktsortiment adskiller os ved at tilbyde innovative og praktiske varer af høj kvalitet til rimelige priser.

Hos Modefika arbejder vi utrætteligt for at opfylde jeres behov både professionelt og effektivt i overensstemmelse med virksomhedens værdier som integritet og tillid. Modefika har udviklet en e-handelsinfrastruktur i verdensklasse for at lette behovene hos nutidens internationale forbrugere ved at give brugerne hurtig service af høj kvalitet ved hjælp af den nyeste teknologi. Men nok om webshoppen…

DU er kernen i Modefika . Noget af det allervigtigste for os, er det unikke ved vores produkter. Så hvis du selv leder efter noget unikt, som endnu ikke er i vores sortiment, er du velkommen til at fortælle os det!

 

Virksomhedens værdier:

Just do

Lidt bedre hver dag. Gerninger, ikke ord. Snak fylder ikke huller. Der er masser af måder at sige det på, men hos Modefika kalder vi denne jordnære iværksættermentalitet for: Just do.

Venskab

Ærlighed og åbenhed.

Der er få virksomheder, hvor så mange kolleger også er venner. Venskab er vores styrke, for sammen ved vi mere, kan vi opnå mere og har det sjovere.

Tillid og integritet

For os er økonomisk succes og samfundsansvar uløseligt forbundet. Respekt, åbenhed, ansvarlighed og integritet er derfor afgørende værdier hos os. Dette er baseret på tillid og samarbejde i hele koncernen og individuelt ansvar, altid i overensstemmelse med virksomhedens værdier og regler og alles eget moralske kompas.

 

Hav det sjovt hos Modefika!