Ledige stillinger

VIL DU GERNE ARBEJDE FOR ET AF DANMARKS MEST IKONISKE BRANDS?

SÅ TJEK VORES LEDIGE STILLINGER!

Digital Marketeer

Som Digital Marketer er du skarp på tal og konklusioner og kommer med anbefalinger til dine kolleger og MT. Du vil som være ansvarlig for den tekniske markedsføring og beskæftige dig med de forskellige programmer. Du vil f.eks. analysere, hvad der kan forbedres med Google Analytics, e-mail funnels og analysere og forbedre hele kunderejsen.

I din rolle som Digital Marketeer vil du have stor frihed og være ansvarlig for dit eget job og din egen udvikling! Du sikrer, at Modefika bliver sat på landkortet og bliver begejstret for de resultater, du opnår.

Jobkrav

- Du har et HBO arbejds- og tænkningsniveau;

- Du har erfaring med teknisk markedsføring (administration af hjemmesider, Google Analytics m.m.);

- Erfaring med Salesforce er et plus;

- Du er til rådighed 24 til 40 timer om ugen;

- Du er i besiddelse af kørekort B.

Funktioner:

- Analyse og forbedring er din passion!

- Du er entreprenant og trives godt med andre;

- Du er proaktiv

Arbejdsvilkår:

- Du er en aktiv arbejdsmiljøarbejder: Du er en af dine egne: Søde kolleger med en sund dosis humor;

- En passende løn baseret på din erfaring på mellem 3.500 og 4.200 EUR om måneden baseret på 40 timer;

- En smartphone og en leasingbil, som du også kan køre privat;

- Jævnlig fredagsbar om eftermiddagen samt teambesøg;

- Og sidst men ikke mindst: god kaffe og gode rabatter på vores hjemmeside

Virksomhedsprofil

Modefika er mere end en e-handelsvirksomhed. Vi tænker sammen med vores kunder og tilbyder totalløsninger, der gør vores kunders liv nemmere, sundere og frem for alt sjovere.

For virkelig at gøre en forskel for vores kunder og skille os ud i vores marked, tilbyder vi kundecentrerede produktrejser i stedet for kun at konkurrere på billede, pris, knap.

Hos Modefika arbejder vi utrætteligt for at opfylde kundernes behov både professionelt og effektivt i overensstemmelse med virksomhedens værdier som integritet og tillid. Modefika har udviklet en e-handelsinfrastruktur i verdensklasse for at lette behovene hos nutidens internationale forbrugere ved at give brugerne hurtig service af høj kvalitet ved hjælp af den nyeste teknologi. Nok om webshoppen.

 

Når alt kommer til alt, er DU hjertet af Modefika. En af vores kerneværdier er det unikke ved vores produkter. Så hvis du leder efter noget unikt, som endnu ikke findes i vores sortiment, så lad os endelig vide det!

 

Virksomhedens værdier

Doers

Lidt bedre hver dag. Gerninger, ikke ord. Snak fylder ikke huller. Der er masser af ordsprog for det, men hos Modefika kalder vi denne jordnære iværksættermentalitet for: Just do.

Venner

Ærlig, direkte, åben

Der er få virksomheder, hvor så mange kolleger også er venner. Venskab er vores styrke, for sammen ved vi mere, kan vi opnå mere og har det sjovere.

Tillid og integritet

For os er økonomisk succes og samfundsansvar uløseligt forbundet. Respekt, åbenhed, ansvarlighed og integritet er derfor afgørende virksomhedsværdier. Dette er baseret på tillid og samarbejde i hele koncernen og individuelt ansvar, altid i overensstemmelse med virksomhedens værdier og regler og alles eget moralske kompas.

Kundeservice Chef(in)

Vi søger straks kundeservicemedarbejdere, der er klar til lidt ekstra dybde. Kom og arbejd i et ungt og initiativrigt team, hvor du hurtigt vil få ansvar. Du skal selvstændigt vedligeholde og videreudvikle vores kundeserviceafdeling.

Du er ansvarlig for maksimal kundetilfredshed i vores kundenetværk bestående af erhvervs- og privatkunder.

- Håndtering af indgående telefon- og e-mail-trafik på dansk og engelsk

- At komme med passende løsninger på klager eller problemer vedrørende vores pladespillere

- Organisering af returforsendelser i samarbejde med vores logistikpartnere

- Arbejde i vores Zendesk CRM-system

- Rapportere & give feedback på bemærkelsesværdige kundesager

Jobkrav

- Uddannelsesniveau MBO, HBO

- Du er til rådighed 16 - 24 timer om ugen

- Erfaring inden for kundeservice er et plus, ikke et must

- Du taler og skriver godt dansk og engelsk i skrift og tale

Hvad vi tilbyder

- Deltidsstilling på 16 - 40 timer om ugen (i samråd)

- Fleksibel ordning om du arbejder hjemme - eller på kontoret

- Rejseudgifter refunderes

- 25 feriedage om året

- Antal teamudflugter om året

- Passende løn

Virksomhedsprofil

Modefika er meget mere end en e-handelsvirksomhed. Vi går meget op i vores kunders liv og tilbyder totalløsninger, der gør vores livet nemmere, sundere og frem for alt sjovere.

Vores produktsortiment adskiller os ved at tilbyde innovative og praktiske varer af høj kvalitet til rimelige priser.

Hos Modefika arbejder vi utrætteligt for at opfylde jeres behov både professionelt og effektivt i overensstemmelse med virksomhedens værdier som integritet og tillid. Modefika har udviklet en e-handelsinfrastruktur i verdensklasse for at lette behovene hos nutidens internationale forbrugere ved at give brugerne hurtig service af høj kvalitet ved hjælp af den nyeste teknologi. Men nok om webshoppen…

DU er kernen i Modefika. Noget af det allervigtigste for os, er det unikke ved vores produkter. Så hvis du selv leder efter noget unikt, som endnu ikke er i vores sortiment, er du velkommen til at fortælle os det!

 

Virksomhedens værdier

Virksomhedens værdier:

Just do

Lidt bedre hver dag. Gerninger, ikke ord. Snak fylder ikke huller. Der er masser af måder at sige det på, men hos Modefika kalder vi denne jordnære iværksættermentalitet for: Just do.

Venskab

Ærlighed og åbenhed.

Der er få virksomheder, hvor så mange kolleger også er venner. Venskab er vores styrke, for sammen ved vi mere, kan vi opnå mere og har det sjovere.

Tillid og integritet

For os er økonomisk succes og samfundsansvar uløseligt forbundet. Respekt, åbenhed, ansvarlighed og integritet er derfor afgørende værdier hos os. Dette er baseret på tillid og samarbejde i hele koncernen og individuelt ansvar, altid i overensstemmelse med virksomhedens værdier og regler og alles eget moralske kompas.

 Vil du hjælpe med at bygge med din ekspertise inden for kundeservice? Så kontakt os gerne!

 

ØV! MIN FREMTIDIGE STILLING ER HER IKKE :-(

Det skal du ikke bekymre dig om! Modefika vokser hurtigt, og det samme gør vores team! Er du overbevist om, at du er den, vi mangler? Så send en uopfordret ansøgning til info@Modefika.com