Bestilling og levering

BESTILLING OG LEVERING

Har du fundet noget fra Modefika, som du bare må eje? Fantastisk!

Vælg nu en farve og/eller størrelse, og klik på "Læg i kurv".

Du kan selvfølgelig fortsætte med at shoppe, og du kan altid vende tilbage til din kurv ved at klikke på 'indkøbspose-ikonet' i øverste højre hjørne.

Bemærk venligst: Hvis du har lagt en vare i din kurv, betyder det ikke, at varen er resereveret.

Er du færdig med at handle? Så er det tid til at afslutte din bestilling. Klik på 'ikonet med indkøbsposen' øverst til højre for at gå videre til betaling. Du kan du justere mængderne, hvis det er nødvendigt. Klik derefter på knappen 'Fortsæt til kassen'. Nu kommer du frem til checkout-siden. Her kan du nemt udfylde alle dine oplysninger på én side.

Bemærk: Når du har gennemført din bestilling, kan du ikke længere ændre den, da den bliver behandlet med det samme, så du kan modtage den hurtigst muligt.

 

  1. Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Når du bestiller fra Modefika, er fragten gratis. Modefika tager sig af forsendelsesomkostningerne.

* Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne for at returnere din vare.

  1. Kan jeg spore min ordre?

Ja, vi sender alle dine varer med Track & Trace. Du kan spore din ordre via siden med ordrestatus, hvis link du modtager via e-mail, så snart din ordre er afsendt.

Der kan nogle gange gå et stykke tid, før Track & Trace er tilgængelig.

  1. Hvad er leveringstiderne?

Modefika tilstræber hurtig levering. Hvis du afgiver en ordre inden kl. 15.00 på hverdage, bestræber vi os på at behandle din ordre samme dag.

Du skal regne med en gennemsnitlig leveringstid på 5 til 9 arbejdsdage.

Vi bruger DAO - ParcelShop til forsendelse af dine bestilte varer. Vi sender kun til Danmark.

Fragtomkostningerne beregnes ud fra varernes vægt.

Du kan vælge at få din forsendelse sendt med levering til din hjemmeadresse eller til nærmeste pakkeshop.

Du modtager et trackingnummer ved afsendelse, som gør det muligt for dig at følge forsendelsen til enhver tid.

Modefika bestræber sig på at give dig som kunde de nyeste varer og trends, før de er tilgængelige i butikkerne. Vi er konstant på udkig efter produkter af høj kvalitet til den mest overkommelige pris. Fordi vi samarbejder med pålidelige eksterne leverandører fra forskellige lande og leverer direkte fra dem, kan vi tilbyde den bedste kvalitet og de bedste priser.

4. Forkert adresse

Det er kundens ansvar at sikre, at den opgivne leveringsadresse er korrekt. Vi gør vores bedste for at fremskynde behandling og forsendelse, så der er altid et lille vindue til at rette en forkert leveringsadresse. Kontakt os venligst straks, hvis du mener, at du har angivet en forkert leveringsadresse.

  1. Defekt produkt?

Hvor irriterende! Det kan desværre ske, at dit produkt bliver beskadiget under transporten. Derfor leverer vi altid en ny pakke gratis første gang og kan desværre ikke refundere pengene. Kommer den defekt anden gang? Så refunderer vi dig den fulde købspris.

  1. Mistet eller returneret pakke?

Hvis en pakke går tabt eller ikke leveres af logistiske årsager, sender vi altid en ny pakke, før vi går videre med vores refunderings- og returpolitik.

  1. Levering når du ikke er hjemme eller på posthuset

Hvis en pakke leveres til døren eller afleveres på et posthus, har Modefikamafholdt omkostningerne til at levere pakken. Hvis pakken ikke accepteres eller ikke afhentes på posthuset, vil den automatisk blive sendt tilbage til leverandøren, og i så fald er vi berettiget til at fratrække 15 € fra det beløb, du modtager retur.

Spørgsmål om din bestilling

Har du spørgsmål om din ordre? Så tag et kig på siden med ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.